Qui som

Petit Món és una fundació privada sense ànim de lucre amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels col·lectius més necessitats assegurant-se de poder donar-los un futur millor.

Legalment, la Fundació Privada Petit Món és una fundació, constituïda l’any 2008, amb seu a Barcelona, que està inscrita amb el número 2465 en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya.

Els primers passos

El nostre primer projecte era la creació d´una casa d´acollida per a nenes rescatades de la prostitució infantil a la capital del Nepal, Katmandú. Aquest projecte el vam iniciar amb l´ajuda de Karmapa Society i el seu fundador, Gustavo Pacheco, que és, de fet, qui ens va mostrar la precària situació de les nenes en aquest país i del que podíem fer per a elles.

Amb les nostres ganes de fer i la seva ajuda vam començar el primer projecte de Petit Món, una casa d’acollida destinada a les nenes rescatades de la prostitució. Aquestes petites són segrestades o venudes i obligades a exercir la prostitució en centres de massatge de Katmandú i altres ciutats de la Índia.

PetitMón

Durant una de les nostres estades a Katmandú, mentre acabàvem d’habilitar la casa i el govern aprovava el projecte, vam visitar diferents cases d’acollida gestionades per ONG´s locals per conèixer millor el seu funcionament.

Una d`aquestes cases, situada en un lloc bastant inaccessible i aïllat, va donar un gir inesperat al nostre projecte. En un breu espai de temps, el govern va decidir clausurar l`ONG que regentava aquesta casa d’acollida traspassant tots els nens que allà residien a la nostra nova casa.

Va ser així com de sobte la nostra futura casa per a nenes va passar a ser la llar d´aquests més de 30 nens iniciant-se amb ells el nostre primer projecte: la Casa d’Acollida Sano Sansar.

 

“Tothom tracta de realitzar quelcom gran, sense adonar-se que la vida es compon de coses petites” Frank Clark