Fund. Hospitalitat

La Fundació Hospitalitat, projecte oci i lleure

“Punt de Trobada”

La Fundació Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, té com a objectiu ajudar i acompanyar als malats i persones amb capacitats físiques/psíquiques diferents vers la integració social i vers la maduresa espiritual fonamentant-se amb la fe cristiana. Té diferents projectes establerts tots ells a l’àrea de Barcelona (centre de dia Bernadette, llar-residència Montjuïc, pisos d´ acollida…).

Comarruga12

Salida a Comarruga (oct’12)

Tots els seus projectes promouen el desenvolupament personal i la integració social d’aquestes persones.

La Fundació Petit Món col·labora des de l´any 2012 en el seu programa “Punt de trobada”, un programa de sortides d’oci que potencien les capacitats i habilitats de les persones amb discapacitat i promouen el creixement personal dels participants del projecte.

vilanova-de-sau

Salida a Vilanova de Sau (oct’13)

A més, són una bona manera de donar un respir a les seves famílies alhora que promou els valors solidaris dels joves voluntaris que hi participen en aquestes sortides.

 “Substituir l´amor propi per l´amor als demés és canviar un tirà insufrible per un bon amic” Concepción Arenal

Fitxa de la Col·laboració:

Inici:  Juny 2012.

Estat: Actiu. 

Finalización:  Indefinida.

Coordinador/a: Núria Carbó (Petit Món)/Susana Urios ( Fundació Hospitalitat).

Comentarios: Aquesta col·laboració és fruit d’una estreta relació amb el patronat de la fundació de fa molts anys. També col·laborem i ens ajudem de forma constant amb qualsevol iniciativa social que es promou des de qualsevol d’ambdues fundacions (pisos d’ acollida, mercat solidari, actes benèfics…)

 

Vols ajudar en aquest projecte?

Pots fer-ho directament a través de la web de la Fundació Hospitalitat.

ANAR A LA PÀGINA