logoEduLiftMedium6Edulift, una nova iniciativa social d’educació al Nepal

Edulift és un programa educatiu sense ànim de lucre per complementar el sistema educatiu nepalí. La seva missió és aconseguir una nova manera d´educar, on els joves aprenguin a partir de l´experimentació i el raonament a millorar les seves habilitats per tenir més oportunitats de futur. Per a  Edulift, el repte més gran és solucionar un dels principals problemes del Nepal: el sistema educatiu absolutament obsolet basat només en el coneixement per memòria.

 

1557127_649994878379849_287306334_o

Els nois en una de les classes

exposicio

Presentació a una fira de mostres

Aquest centre educatiu ha obert les seves portes el desembre de 2013. Petit Món ha col·laborat en la posada en marxa d´aquest centre on els joves troben una nova manera d´estudiar, d´apendre, ser creatius i millorar les seves habilitats guiats per un equip docent expert altament qualificat i en formació constant.

Mai canviaràs la realitat existent lluitant. Per a canviar alguna cosa, construeix un nou model que faci que el model existent sigui obsolet”   R.Buckminster Fuller

Fitxa de la Col·laboració:

Inici:  Juny 2013.

Estat: Col·laboració finalitzada.

Coordinador/a:  Núria Carbó (Petit Món)/Tenzin Gonsar ( Edullift).

Comentarios: Sis dels nens de la casa de Sano Sansar ja han pogut assistir a cursos d´Edulift i així millorar la seva formació acadèmica.