Els nostres objectius

Tres somnis ens impulsen

El primer és la nostra raó de ser: a Petit Món ajudem persones i col·lectius necessitats, en especial nens i nenes, amb passats o presents difícils, perquè gaudeixin d’una vida més digna. Ho fem ajudant-los a construir el seu propi futur i a caminar per ell amb autosuficiència i amb el respecte de la societat.

El segon somni és omplir de sentit el nostre petit món perquè sigui cada vegada més gran, més gran en valors. A Petit Món unim i apropem móns transmetent el significat d’ajuda, cooperació, solidaritat o compromís, sense limitacions geogràfiques o de qualsevol altra índole.

El tercer somni és que tots els nostres projectes es duguin a terme amb molta cura i il·lusió, sense importar que siguin grans o petits. A Petit Món sabem que l’únic important de veritat són les persones i els seus somriures.

El nostre motiu de ser

Un dels valors que ens ha unit i que creiem que s’ha d’estendre és la SOLIDARITAT, aquesta capacitat que tenim els humans per unir-nos, fer pinya i lluitar per a una causa, situació o circumstància injusta o desfavorable, compartint i assumint tots el riscos i beneficis que això implica.

Teníem la inquietud que tots els esforços i recursos destinats a un projecte solidari no arribessin al projecte plenament. És per això que vam decidir crear la nostra pròpia fundació:

Una fundació en la qual volem dur a terme projectes, sabent en tot moment que l’ajuda arribarà al seu destí.

“No existeix millor prova del progrés d’una civilització que la del progrés de la cooperació” John Stuart Mill

 

ADREÇA

Petit Mon

Carrer de Josep Irla i Bosch 08034 Barcelona

ESCRIU-NOS