Com Twenergy havia promés, el passat 28 de febrer, vàrem anar a plantar els 300 arbres d’espècies autòctones (pins i alzines), per a compensar les emissions de co2 que la moto de l’Alicia Sornosa va generar durant el seu viatge al Nepal al maig de 2016. Gràcies a aquest viatge solidari, la nostra casa de Sano Sansar va rebrer 3.069€ a més de comptar amb nous amics amb els que hem ampliat la nostra familia Petit Món.

Per a realitzar la plantació, vam comptar amb l’ajut dels alumnes del St. Michael’s School, alguns dels benefactors del crowdfounding, representants de la plataforma organitzadora Twenergy així com de les ong’s receptores de la recaptació, Petit Món i Amics Nepal i, com no, amb la motorista més viatgera e impulsora d’aquest projecte, l’Alicia Sornosa. Amb l’ajuda de tots vam poder repoblar un bosc que fa anys va ser arrassat per les flames a Valdemaqueda, Madrid.

A més, cada arbre està dedicat a cadasqun dels benefactors i beneficiaris d’aquest projecte. Va ser un matí solidari, divertit, ecològic i amb molt bona companyía!