El passat dia 15 de juliol va ser el 9è aniversari de la casa de Sano Sansar!

Ho vàrem celebrar amb un genial i fantàstic programa que varen preparar tots els nostres nens i nenes, nois i noies de Sano Sanar. El programa es va representar a l’escola Srongtsen, on molts de vosaltres hi teniu nens i nenes esponsoritzats que també estaven allà entre el públic, i va estar dedicat al nostre estimat amic, pare, fundador, guia i germà Gustavo que malauradament va morir el passat mes de juliol.
Després de gaudir també d’un gran concert del grup musical SworFly, creat per quatre dels nois de Sano Sansar; Karan, Jivan, Pratap i Dinesh, vàrem acabar la festa en intimitat, a casa nostra, la casa de tots, amb més cançons i els tradicionals pastissos!

Agraïm moltíssim l’assistència de tots els convidats que varen venir a passar una bona estona amb nosaltres, en especial al Director de l’escola Srongtsen i a en Sonam que ens va donar l’oportunitat d’organitzar allà l’esdeveniment. També a tots els nens de l’escola i per descomptat, a tots els nois i noies, nens i nenes de Sano Sansar. Moltes gràcies, us estimem!

I si voleu veure vídeos i fotos d’aquest 9è aniversari, no cal que viatgeu en el temps, només heu de clicar aquí.